Perhatian: Berita baik kepada BLOGGER yang belum pernah menjana ribu-riban dengan blog dalam masa yang singkat

 

 


Adakah anda mempunyai masalah yang sama seperti berikut?



Daripada Meja SOHO : FaizAlias
Tarikh: 
RE: Panduan Lengkap Bina Blog dan Buat Duit Blog
 

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Kepada rakan-rakan, sahabat-sahabat dan teman-teman yang saya hormati. Tahukah anda sebenarnya blog juga boleh menghasilkan duit dan wang kepada anda secara pasif. Maksud wang secara pasif di sini adalah anda buat sekali dan anda tinggal. Selepas itu setiap masa wang akan datang kepada anda. Masa tidur pun duit masuk. Menarik bukan buat duit dengan blog? Dengan kata lain, saya menganggap blog ini adalah mesin duit automatik kepada saya.

Ramai yang menganggap bahawa adalah dengan blogging hanya membuang masa sedangkan saya dah jana 3-4 angka setiap bulan. Bukan saya sahaja, malah blogger-blogger yang lain pun dah merasai pendapatan ini pada setiap bulan, minggu bahkan setiap hari duit masuk melalui blog. Saya bukan omong-omong kosong, tetapi saya ada bukti yang kukuh untuk di tunjukka kepada anda.



Masukkan Nama dan Email Anda Di bawah


Siapa Sebenarnya Faiz?


Sebelum saya menerangkan dengan lebih lanjut lagi tentang buat duit dengan blog, di sini saya ingin memperkenalkan diri saya dahulu kepada anda. Tak manis rasanya anda tidak kenali saya terlebih dahulu.

Saya bukanlah seorang top affiliate yang pernah diiktiraf oleh mana-mana pihak. Tetapi saya mampu hasilkan duit dengan affilliate hanya dengan sebuah medium yang dikenali sebagai blog. Melalui blog, saya bukan sahaja menjana wang sebagai affiliate tetapi juga saya buat _________ dan __________.

Saya juga pernah menghadiri seminar-seminar tentang perniagaan seperti seminar ebay bersama pakar pemasaran ebay Malaysia iaitu Noorizam Shah. Walaupun belajar tentang ebay, tetapi banyak idea dan perkara yang saya dapat dalam bisnes yang sebenar.

Selain itu, saya juga pernah menghadiri seminar SEO yang di anjurkan oleh pihak majalah niaga dimana speaker pada masa tersebut adalah Hasbul "Aqill iaitu seorang pakar pemasaran dalam SEO. Kenapa saya menghadiri seminar-seminar semua ni dan sanggup menghabiskan beribu-ribu ringgit? Prinsip saya adalah, sebelum saya menambah nilai pada orang lain, saya akan menambah nilai dulu pada diri sendiri. Ya! Secara tidak langsung, sebenarnya saya mempunyai anak didik sendiri secara senyap. Jadi saya terpaksa menambah nilai pada diri saya sendiri supaya segala ilmu yang saya sampaikan tidak terpesong.

Semua seminar saya hadirkan diri supaya segala ilmu yang di curahkan penuh di dada supaya dapat pula saya sebarkan kepada orang lain dalam ilmu bisnes dan pemasaran ini.

Kisah Saya Di Universiti

Pada awal semester satu, saya memang minta duit PTPTN sebagai belanja saya selama 5 bulan. Tetapi pada masuk semester dua, saya memberanikan diri untuk tidak meminjam duit dari PTPTN lagi kerana mahu mencabar diri sendiri dengan buat belanja guna duit diri sendiri.....Dan alhamdulillah kerana saya mampu mengharungi semester dua tanpa meminjam dari PTPTN.

Ini semua kerana jasa blog yang memberikan saya duit secara automatik pada setiap hari samaada dua angka atau tiga angka melalui blog.

 

 

Baiklah, saya harap sampai sini sahaja pengenalan saya. Tujuan di sini saya ingin mendedahkan kepada anda bagaimana nak  buat duit melalui blog.

 


Anda Nak Jana Pendapatan Seperti Di Bawah?


 

Pendapatan di atas bukanlah saya punya tetapi milik anak didik saya sendiri. Jadi mana yang saya punya? Mana bukti saya pendapatan saya? Bukti pendapatan saya rasanya tak perlu tunjukkan di sini. Tetapi anda wajib lihat ni...

 

 

Saya juga menjadi top ten bagi beberapa produk di Jomniaga.com. Jika anda belum pernah dengar apa itu jomniaga, daftar dulu sini secara percuma. Klik sini untuk daftar percuma.

 

 


Jangan Percayakan Saya dan Screen Syot, Percayakan Video Di Bawah 



Bagaimana Nak Jana Pendapatan Dengan Blog Dalam Masa Yang Singkat Seperti Faiz?


Ramai juga yang tertanya-tanya bagaimana nak jana pendapatan seperti saya melalui blog. Mungkin selama ini anda pernah bermimpi nak hasilkan duit melalui blog tetapi tiada satu pun panduan yang betul-betul boleh bantu anda nak jana pendapatan dengan blog. Mungkin ada panduan yang di jual tetapi bukti pendapatannya yang di hasilkan melalui blog adalah hanya meminjam screen syot orang lain sebagai bukti. Tetapi apa yang bakal anda lihat nanti adalah bukti pendapatan milik saya sendiri.  

Sudahkah anda tidak sabar lagi nak mengetahui rahsia saya sebenar bagaimana saya hasilkan duit dengan blog dalam masa yang singkat? Dalam kiraan Tiga....Dua....Satu.................................


Secara Rasminya Saya Memperkenalkan!


Jika anda serius dalam menjana pendapatan dengan blog, perkara utama yang anda mseti buat dalam blogging adalah ______________. Jika anda tidak _____________ bermakna anda mungkin susah nak jana pendapatan anda dengan blog. Jadi apa yang anda akan belajar dalam ebook panduan ini?


Apakah Perkara Yang Anda Akan Belajar Dalam Panduan ini? Lihat Preview Modul Di Bawah Ini


Modul 1: Pengenalan Blog

Dalam modul ini, saya akan memperkenalkan kepada anda apa itu blog, berapakah jenis blog yang ada, sejarah terciptanya blog dan lain-lain lagi. Pengenalan ini bertujuan supaya anda lebih memahami kenapa blog boleh menghasilkan duit kepada anda. Bagi saya modul ini adalah asas terpenting jika anda mahu menjana pendapatan melalui blog. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Anda tak kenal blog anda tidak akan cintakan blog. Maka blog tidak akan berikan anda duit.

 

Modul 2 : Strategi Blogging

Dalam modul ini saya akan mengajar kepada anda bagaimana nak memilih tajuk blog yang sesuai dengan nama domian yang bakal anda bina nanti. Jika anda tersilap langkah pada bahagian __________, blog anda tidak akan bertahan lebih lama kerana anda __________ dalam blogging.

 

Modul 3: Panduan Bina Blog

Dalam modul ini, anda akan mempelajari tentang bagaimana nak bangunkan blog anda sendiri tanpa menyuruh atau mengupah orang lain. Jika anda mengupah orang lain bangunkan blog anda, mungkin anda akan di cas sehingga beratus-ratus ringgit. Jadi dalam modul ini anda bakal menjimatkan wang anda daripada mengupah pakar untuk bina blog anda. Pada bahagian ini juga saya akan mendedahkan kepada anda di mana nak dapatkan nama domain ( www.namabloganda .com ) anda yang terbaik. Ini penting kerana anda tersilap pilih syarikat pemilihan nama domain, blog anda akan mengahadapi masalah di kemudian hari. Syarikat terbaik dalam pemilihan nama domian adalah __________.

 

Modul 4: Rahsia Buat Duit Dengan Blog

Pada bahagian inilah bahagian utama dan di tunggu-tunggu oleh semua orang. Dalam modul ini, saya dedahkan beberapa teknik bagaimana nak jana pendapatan di blog. Saya akan dedahkan kepada anda bagaimana saya jana pendapatan di blog dengan tiga cara iaitu __________, __________ dan __________. Pada bahagian ini juga saya dedahkan kepada anda sebuah website di mana anda hanya buat review pada blog dan anda akan dibayar di antara USD20 sehingga USD200 hanya dengan review artikel sahaja. Website tersebut adalah __________.

Dalam modul ini juga, saya ada dedahkan kepada anda bagaimana nak dapatkan akaun adsense dengan menggunakan outsource dengan harga semurah tidak sampai pun RM20. Wah! Betul ke ni? Akaun adsense tidak mudah di lepaskan oleh google melainkan anda ada blog berbahasa inggeris sendiri atau anda mengupah orang lain. Jadi di sini saya tunjukkan kepada anda di mana nak dapatkan outsource dengan harga tidak sampai pun RM20. Outsource tersebut anda boleh dapat di __________.

Di sini juga saya dedahkan kepada anda bagaimana nak jana wang melalui nuffnang. Paling banyak setakat ini saya hanya mendapat RM100 lebih selama sebulan dan teknik itu saya ada tunjukkan kepada anda. Sebenarnya saya ada guna software dan saya yakin software tersebut selamat untuk di gunakan. Software tersebut adalah ________.

Saya juga akan dedahkan kepada anda bagaimana nak buat duit dengan blog melalui affiliate. Anda mesti berhati-hati memilih program affiliate kerana anda mungkin tidak akan di bayar. Jadi di sini saya telah senaraikan kepada anda affiliate yang mana sesuai untuk anda buat dan fokus.

Ada banyak lagi yang akan saya dedahkan dalam panduan ini.

 

Modul 5: Teknik Promosikan Blog

Artikel anda menarik tetapi tiada seorang pun yang lawat ke blog anda. Ini perkara yang amat sedih! Kunci utama kejayaan sesebuah blog yang menghasilkan duit adalah bergantung berapa ramai pelawat yang lawat ke blog anda. Tanpa pelawat dan pembaca, siapalah penulis blog iaitu anda.

Jadi di sini saya tunjukkan kepada anda beberapa teknik promosi yang sempoi dan tidak menyebabkan orang keji melihat anda mempromosikan blog anda. Antara teknik-tekniknya adalah seperti __________, __________, __________ dan __________.

Saya juga ada tunjukkan kepada anda bagaimana anda buat kerja 2 kerja dalam 1, iaitu di samping anda mempromosikan blog anda anda juga dapat buat SEO sekali. Teknik ini adalah __________.

 

Modul 6: Tip Jana Idea Tanpa Henti

DI sini saya berikan idea saya sendiri bagaimana saya menulis blog dengan idea tanpa henti. Anda perlu tahu bahawa kebanyakkan blogger trauma dengan ketandusan idea menyebabkan blog mereka jarang di update. Teknik ini saya namakan sebagai teknik __________.

 

Modul 7: Tips Hasilkan Blog Hebat

Di sini saya kongsikan kepada anda 10 tips hebat bagaimana nak jadikan sesebuah blog itu berjaya sampai bila-bila. Tips ini juga penting supaya anda hasilkan blog dengan separuh jalan. Jadi dengan tips yang bakal saya berikan nanti menyebabkan anda menepuk dahi anda bahawa di mana silapnya anda menghasilkan blog.

Tip 1: _____

Tip 2: _____

.

.

.

Tip 10: _____


Lihat Sendiri isi kandungan ebook ini! Betapa Seriusnya saya menulis teknik dan rahsia buat duit dengan blog! Penuh dengan panduan bergambar untuk anda ikut satu persatu.

Statistik sebenar ebook Buat Duit Dengan Blog


Siapakah Yang Layak Memiliki Panduan Ini?


Penulis Blog

Mereka yang belum merasai duit dari blog

Penggemar menulis diari

Pelajar untuk semua peringkat

Mereka yang nak menulis sambil menghasilkan duit secara pasif

Surirumah yang mempunyai kelapangan masa

Mereka yang nak mempunyai blog dot com sendiri

Mereka nak sebarkan sesuatu ilmu dengan menulis tetapi dapat duit

Sesiapa sahaja yang ingin belajar tentang duit blog dan banyak lagi!


Apa Kata Mereka?


   
 

 
 
   
 

link fb Usahawan Muda >>> https://www.facebook.com/alshifa.iz

 
 
   
 

Link Blog Paklong >>> http://paklongpyan.com/

 
 

Melalui blog, saya bukan saja buat duit dengan ________ tetapi juga dengan _________!

 

 

Apa jenis pendapatan yang saya hasilkan di blog ni? Semuanya saya bingkarkan dalam ebook Panduan Buat Duit Blog

 


Cukup Faiz! Macam Mana Nak Dapatkan Ebook Panduan Ni?


Sabar dulu. Saya tahu anda sudah tidak sabar lagi nak mendapatkan ebook panduan ni, tetapi saya belum lagi habis memberi penerangan tentang buat duit dengan blog ni. Saya tidak mahu selepas anda mendapatkan panduan ini, anda adalah salah seorang pembeli panduan buat duit dengan blog yang tidak berkualiti. Maksud saya anda hanya beli tetapi tak tahu nak buat duit dengan blog.

Jika anda belum pernah merasai duit dalam USD dengan blog, anda kini mampu untuk menghasilkan duit USD hanya dengan blog. Bagaimana caranya? Dalam ebook panduan ini adalah 99% dalam bahasa Melayu yang mudah difahami tetapi anda akan ditunjukkan cara nak menghasilkan duit dalam USD dan juga dalam RM. Saya bukan cakap kosong tetapi saya ada bukti yang kukuh!

 

 

 

Dan juga saya ada berita baik bagi yang belum merasai duit dengan Clickbank! Dengan blog saya telah menghasilkan duit pertama saya di Clickbank! 

 


Faiz! Sekarang Saya Dah Betul-Betul Faham Konsep Buat Duit Dengan Blog. Camna Nak Dapatkan Panduan Ni Dengan Segera?


Tunggu Dulu!

Sebelum anda dapatkan panduan ini, saya ada tawaran bonus berjumlah RM357 untuk anda dengan percuma!


10 Tips Rahsia Menulis Artikel


50 Idea Rahsia Pemasaran


Buat Duit Dengan Menulis


Panduan Asas Buat Bisnes


Panduan Lengkap Bisnes Affiliate


Berapakah Harga Ebook Ini Berserta Bonus Yang Gempak?


Bab ini mungkin anda tidak mahu dengar tetapi nak mendapatkan ebook ini anda terpaksa baca juga. Seperti yang anda tahu bahawa ebook ini adalah ebook panduan buat duit dan mungkin dalam masa beberapa hari, minggu atau bulan anda akan dapat hasil yang berganda-ganda daripada harga ebook ini dan mungkin anda akan mendapat hasil secara berterusan selepas ini.

Sebelum itu lihat dulu kira-kira di bawah harga ebook yang sebenar ni.

Harga Pelaburan Sebenar
 
Produk Harga Sebenar
 Ebook Buat Duit Blog (Produk Utama) RM50
 10 Tips Rahsia Menulis Artikel (Bonus) RM30
 50 Idea Rahsia Pemasaran (Bonus) RM25
 Buat Duit Dengan Menulis (Bonus) RM25
 Panduan Asas Buat Bisnes (Bonus) RM49
 Panduan Lengkap Bisnes Affiliate (Bonus) RM79
 Panduan Tambahan Buat Duit Dengan Blog (Bonus) RM99
Jumlah Kesemuanya RM357

 


Ya! Harga Pelaburan Anda Sebenar Adalah RM357 SAHAJA!

 

Tetapi

Hanya RM35 sahaja!

 


Penting!

Harga ini adalah harga pengenalan bagi ebook panduan buat duit dengan blog dan apabila cukup sahaja 150 pembeli terawal, harga akan di naikkan dan akan kekal sampai bila-bila


Masih Ragu Nak Buat Duit Dengan Blog? Lihat Sekali Lagi Sebahagian Hasil Saya Dengan Blog.



Ya Faiz! Saya ingin membuat tempahan segera ebook Panduan Lengkap Buat Duit Blog dengan harga RM35 sekarang! Serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang anda akan dikembalikan dalam masa 90 hari!


 


Seorang blogger bermula dari zero!

FaizAlias

Facebook : https://www.facebook.com/faiz.biz

Hubungi : http://www.buatduitblog.com/hubungi-kami.php

 

p/s: kini blog bukan saja tempat meluah rasa, tempat berkongsi maklumat, bercerita tentang diri anda, tetapi di samping itu juga anda akan dapat hasil yang sangat lumayan samaada dalam USD atau RM.

p/s/s: panduan ini akan membimbing anda dari zero ke hero. 


 
 

Hakcipta Terpelihara © 2013 - Teknik Sebenar Buat Duit Dengan Blog ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)